Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Me rastin e dhjetë vjetorit të vdekjes

PËRKUJTIM PËR PROF. EKREM BEQIRIN

Para dhjetë vjetëve, pikërisht më 31 korrik 2008,  në moshën 64 vjeçare, pas një sëmundje të rëndë, ndërroi jetë profesor Ekrem Beqiri. Në këtë ditë, familja, shoqëria kosovare dhe Instituti Riinvest humbën një pedagog të dalluar,  një intelektual dhe shkencëtar të një profili të lartë, njeri të urtë dhe të dashur. Ai kishte një dije poliedrike, ishte një intelektual i rrallë që investonte pa kursim në ngritjen e arsimit dhe edukimit të brezit të ri.

Instituti Riinvest do të jetë përjetësisht mirënjohës për kontributin e tij të çmuar në zhvillimin e shumë projekteve të rëndësishme përgjatë më shumë se një dekade të angazhimit të tij në këtë institut.

Prof.Ekremi  ishte përkushtuar me tërë qenien  në lëvizjen gjithë-popullore për liri, pavarësi dhe shtet ndërtim të Kosovës, ku dha një kontribut të veçantë.

Arkiv

Rreth suksesit të trajnimit Policy Answers: Pjesëmarrësit shfaqin projekt propozime inovatore

Më shumë

RIINVEST JEP INPUTE NË LIDHJE ME PROGRAMIN KOMBËTAR KËRKIMOR NË KOSOVË

Më shumë

Tryezë diskutimi rreth Draft Strategjisë për Zhvillim Industrial në Kosovë 2023-2030 si dhe publikimin e ri të Institutit te Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare (wiiw)

Më shumë

SI TË FITONI MBËSHTETJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE NGA HORIZON EUROPE?

Më shumë

Përgatitja e aplikimeve dhe zbatimi i projekteve në Horizon Europe

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

KONKURS PËR HULUMTUES/E

Më shumë

INSTITUTI RIINVEST APROVON PLANIN STRATEGJIK 2022-2027

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Publikohet dokumenti pozicionues ‘Gratë si ndërmarrëse’

Më shumë

BAROMETRI I PROKURIMIT PUBLIK (X-INDEX) 2020

Më shumë

Publikohet dokumenti pozicionues 'Inkurajimi i grave për të zgjedhur profesione me perspektivë'

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë