Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Komunikatë për media

Njoftim nga mbledhja e Bordit të Institutit RIINVEST

Bordi  i Institutit RIINVEST në mbledhjen e tij të mbajtur më 18 maj 2017,  aprovoi  kërkesën e Dr.Lumir Abdixhikut, për dorëheqje nga pozita e Drejtorit Ekzekutiv të Institutit RIINVEST për shkak të angazhimit të tij në politikë.

Në këtë mbledhje Bordi emëroi Dr.Alban Hashanin në postin e Drejtorit Ekzekutiv të Institutit RIINVEST, i cili deri tash ishte Drejtor për Hulumtime në këtë Institut. Dr. Alban Hashani ka doktoruar në Britani të Madhe nga fusha e ekonomisë dhe ka zhvilluar karrierë të suksesshme në fushën akademike.  

Bordi falënderon z.Abdixhiku për kontributin e tij shumë të vlefshëm në Institutin RIINVEST. Njëkohësisht, Bordi  i  uron punë të suksesshme në detyrën e Drejtorit Ekzekutiv Dr. Alban Hashanit.

Bordi është i bindur se me këtë zgjedhje Instituti RIINVEST, si think-tank i pavarur, do të vazhdojë të përmbushë me sukses misionin e tij në promovimin e zhvillimit ekonomik të Kosovës të bazuar në filozofinë bashkëkohore të ndërmarrësisë. 

 

Arkiv

Tryezë diskutimi në kuader te iniciativës rajonale ’’Partneriteti për një Rajon Konkurrues’’

Më shumë

Forumi i Palëve të Interesit i Projektit ''Policy Answers"

Më shumë

Konferenca Policy Dialogue on Alingning Priorities in the Western Balkans.

Më shumë

Krijojmë diferencë me projektin Policy Answer!

Më shumë

Green Talk: Dekarbonizimi dhe taksa e karbonit

Më shumë

Konferenca e Institutit Riinvest: Drejt avancimit të mjedisit kërkimor dhe inovacioneve në Kosovë

Më shumë

INSTITUTI RIINVEST FUQIZON PROJEKTET PER ZBATIMIN E AGJENDËS SË GJELBËR PËR BALLKANIN PERËNDIMOR

Më shumë

Rreth suksesit të trajnimit Policy Answers: Pjesëmarrësit shfaqin projekt propozime inovatore

Më shumë

RIINVEST JEP INPUTE NË LIDHJE ME PROGRAMIN KOMBËTAR KËRKIMOR NË KOSOVË

Më shumë

Tryezë diskutimi rreth Draft Strategjisë për Zhvillim Industrial në Kosovë 2023-2030 si dhe publikimin e ri të Institutit te Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare (wiiw)

Më shumë

SI TË FITONI MBËSHTETJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE NGA HORIZON EUROPE?

Më shumë

Përgatitja e aplikimeve dhe zbatimi i projekteve në Horizon Europe

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë