Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Dokufest

Riinvest avokon kundër korrupsionit në "Dokufest"

Dokufest dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri të Hapur  (KFOS), së bashku me Grupin “Koha”, kanë organizuar panele diskutimi me tema që eksplorojnë aspekte kyçe të korrupsionit në Kosovë dhe botë.
Në ditën e parë të diskutimit, u diskutua rreth nivelit të lartë të korrupsionit të shtetit, abuzimit me pushtet dhe manipulimet për të mbetur në pozitë, ku në cilësinë e panelistit i ftuar ishte Lumir Abdixhiku – Drejtor Ekzekutiv në Institutin Riinvest.

Image

Ndërsa në ditën e dytë të diskutimit, është diskutuar rreth studimeve mbi investimet kapitale të publikuara nga Instituti Riinvest dhe organizata “Çohu”. Po ashtu, gjatë panelit të diskutimit: “Trajtoje me kujdes! Është pronë e qytetarëve” janë shfaqur animacionet e serisë “Punët e qeverisë në 1 minutë”, të dala nga këto katër studime. Në cilësinë e panelistit, i ftuar është Alban Hashani – Drejtor i Hulumtimeve në Institutin Riinvest.

Image

Animacionet mund ti shikoni në linkun në vazhdim:

 

Arkiv

Green Talk: Dekarbonizimi dhe taksa e karbonit

Më shumë

Konferenca e Institutit Riinvest: Drejt avancimit të mjedisit kërkimor dhe inovacioneve në Kosovë

Më shumë

INSTITUTI RIINVEST FUQIZON PROJEKTET PER ZBATIMIN E AGJENDËS SË GJELBËR PËR BALLKANIN PERËNDIMOR

Më shumë

Rreth suksesit të trajnimit Policy Answers: Pjesëmarrësit shfaqin projekt propozime inovatore

Më shumë

RIINVEST JEP INPUTE NË LIDHJE ME PROGRAMIN KOMBËTAR KËRKIMOR NË KOSOVË

Më shumë

Tryezë diskutimi rreth Draft Strategjisë për Zhvillim Industrial në Kosovë 2023-2030 si dhe publikimin e ri të Institutit te Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare (wiiw)

Më shumë

SI TË FITONI MBËSHTETJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE NGA HORIZON EUROPE?

Më shumë

Përgatitja e aplikimeve dhe zbatimi i projekteve në Horizon Europe

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

KONKURS PËR HULUMTUES/E

Më shumë

INSTITUTI RIINVEST APROVON PLANIN STRATEGJIK 2022-2027

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë