Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Përgatitja e aplikimeve dhe zbatimi i projekteve në Horizon Europe

Programi ynë i trajnimit me temën “Përgatitja e aplikimeve dhe zbatimi i projekteve në Horizon Europe”, aktivitet në kuadër të projektit Policy Answers (Horizon Europe), tani ka nisur zyrtarisht!

Në hapjen e këtij aktiviteti të rëndësishëm për zhvillimin e kapaciteteve në nivel vendi për programin Horizon Europe, patëm nderin të kishim Udhëheqësen e Divizionit për Bashkëpunimim Ndërkombëtar në Arsimi të Lartë dhe Shkencë, znj. Qamile Sinanaj.

25 punonjës kërkimorë nga universitete të ndryshme dhe organizata të tjera kërkimore na janë bashkuar në këtë përvojë gjithëpërfshirëse dhe informuese. Kjo do t'i pajisë ata me aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për një hulumtim të thellë të elementeve kyçe të projekt propozimeve të suksesshme, duke përfshirë hartimin e projektit, buxhetimin dhe vlerësimin e ndikimit të tij. Trajnerët tanë ndërkombëtarë dhe ekspertë të Riinvestit do t'i udhëheqin ata gjatë gjithë procesit, duke ndarë praktikat më të mira për të ndihmuar në krijimin e propozimeve.

Mos e humbisni këtë mundësi, aplikoni tani për grupin e dytë që organizohet në muajin prill të këtij viti dhe hidhni hapin e parë drejt realizimit të projektit tuaj.

Për më shumë në vegëzen e mëposhtme:

 

Arkiv

Rreth suksesit të trajnimit Policy Answers: Pjesëmarrësit shfaqin projekt propozime inovatore

Më shumë

RIINVEST JEP INPUTE NË LIDHJE ME PROGRAMIN KOMBËTAR KËRKIMOR NË KOSOVË

Më shumë

Tryezë diskutimi rreth Draft Strategjisë për Zhvillim Industrial në Kosovë 2023-2030 si dhe publikimin e ri të Institutit te Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare (wiiw)

Më shumë

SI TË FITONI MBËSHTETJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE NGA HORIZON EUROPE?

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

KONKURS PËR HULUMTUES/E

Më shumë

INSTITUTI RIINVEST APROVON PLANIN STRATEGJIK 2022-2027

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

Publikohet dokumenti pozicionues ‘Gratë si ndërmarrëse’

Më shumë

BAROMETRI I PROKURIMIT PUBLIK (X-INDEX) 2020

Më shumë

Publikohet dokumenti pozicionues 'Inkurajimi i grave për të zgjedhur profesione me perspektivë'

Më shumë

Publikohet dokumenti pozicionues 'Inkurajimi i grave për të zgjedhur profesione me perspektivë'

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë