Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Komunikatë për media

Njoftim nga mbledhja e Bordit të Institutit RIINVEST

Bordi  i Institutit RIINVEST në mbledhjen e tij të mbajtur më 18 maj 2017,  aprovoi  kërkesën e Dr.Lumir Abdixhikut, për dorëheqje nga pozita e Drejtorit Ekzekutiv të Institutit RIINVEST për shkak të angazhimit të tij në politikë.

Në këtë mbledhje Bordi emëroi Dr.Alban Hashanin në postin e Drejtorit Ekzekutiv të Institutit RIINVEST, i cili deri tash ishte Drejtor për Hulumtime në këtë Institut. Dr. Alban Hashani ka doktoruar në Britani të Madhe nga fusha e ekonomisë dhe ka zhvilluar karrierë të suksesshme në fushën akademike.  

Bordi falënderon z.Abdixhiku për kontributin e tij shumë të vlefshëm në Institutin RIINVEST. Njëkohësisht, Bordi  i  uron punë të suksesshme në detyrën e Drejtorit Ekzekutiv Dr. Alban Hashanit.

Bordi është i bindur se me këtë zgjedhje Instituti RIINVEST, si think-tank i pavarur, do të vazhdojë të përmbushë me sukses misionin e tij në promovimin e zhvillimit ekonomik të Kosovës të bazuar në filozofinë bashkëkohore të ndërmarrësisë. 

 

Arkiv

Mbahet sesioni i dytë i "Debate në Riinvest"

Më shumë

Mbahet sesioni i parë i "Debate në Riinvest"

Më shumë

75% e grave në Kosovë mendojnë se nuk ka vende të përshtatshme pune

Më shumë

PËRKUJTIM PËR PROF. EKREM BEQIRIN

Më shumë

Publikohet libri "Ekonomia e Kosovës"

Më shumë

Indeksi i Konkurrueshmërisë së Komunave

Më shumë

Lansohet “Njësia matëse e prokurimit publik”

Më shumë

Riinvest publikon animacionet “Ndërmarrësia e grave” dhe “Gratë në tregun e punës”

Më shumë

Publikohet "Agjenda Nacionale për Fuqizimin Ekonomik të Grave"

Më shumë

Lansohet "Indeksi Komunal i Konkurrueshmërisë MCI"

Më shumë

Zyrtarizohet marrëveshja ndërmjet Riinvest dhe Institutit të Vienës për Studime Ekonomike (wiiw)

Më shumë

Mbahet tryeza "Ndërmarrësia e grave"

Më shumë

Prezantohen gjetjet e raportit "Përgjigje ndaj sfidave ekonomike" dhe "Terapi për shëndetësinë"

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë