Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Ngjarjet

Konferencë për Media: Sa është e hapur qeveria e Kosovës?

Instituti Riinvest organizon prezantimin e të gjeturave nga hulumtimi ‘Sa është e hapur Qeveria e Kosovës? – Rezultatet nga matësi i qeverisjes së hapur’; i cili do të mbahet të hënën, me datë 31 tetor 2016, në orën 10:30, në hapësirat e Insitutit Riinvest në Prishtinë.

Qëllimi i kësaj konference është që të diskutohet rëndësia e iniciativave qeveritare për të njoftuar publikun me punën, organizimin e qeverise, me të dhënat me rëndësi siç janë buxheti, dhe të dhënat e prokurimit, si dhe të prezantohen rezultatet e hulumtimit i cili paraqet gjendjen e tanishme të transparencës së qeverisjes në Kosovë.

Ky publikim është rezultat i projektit Avokimi për Qeverisje të Hapur, i cili po zbatohet në gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor: Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Maqedoni, Serbi dhe Kosovë. 

Arkiv

Ju njoftojme...

Më shumë

Riinvest dhe Instituti i Vienës për Studime Ekonomike (wiiw) nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Më shumë

Tryeza: Ndërmarrësia e grave

Më shumë

Konferenca: Aktivizimi i resurseve të zhvillimit ekonomik

Më shumë

Lansimi i Platformës Elektronike të të Dhënave dhe Aplikacionit për Mobil

Më shumë

Punëtoria: Në përkrahje të komunave në hartimin e planeve për zhvillim socio ekonomik

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë