Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Ngjarjet

Mbështetur nga Instituti Riinvest dhe KFOS.

Ligjërata e radhës: Ekonomia Qarkore në kontekst të Tregtisë Ndërkombëtare

Me datë 28.02.2023, në ora 17:30, do të mbahet ligjërata e radhës me temë "Ekonomia Qarkore në kontekst të Tregtisë Ndërkombëtare" në kuadër të Green School. Ligjërata do të ligjërohet nga Visar Vokrri, ku në pjesën e dytë do të shoqërohet nga Ariel Shabani për të ndarë përvojat e tij.

 Ariel Shaban është aktualisht Menaxher i Zhvillimit të Biznesit në KIVO LLC, prodhuesi në Kosovë i ambalazhimit fleksibël të plastikës, dhe një nga kompanitë kryesore në këtë sektor në rajonin e Ballkanit. Ai gjithashtu vepron si konsulent zhvillimi për REKS LLC, një kompani riciklimi të plastikës, gjithashtu në Kosovë, dhe aktualisht një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më cilësorë të këtij produkti në Evropën Lindore. Z. Shaban ka punuar më parë si konsulent, zhvillues biznesi, ekspert PR dhe marketingu për kompani si Deloitte dhe Raiffeisen Bank në sektorin komercial, por gjithashtu si konsulent zhvillimi strategjik dhe komunikimi për një gamë të gjerë organizatash në sektorin jo-fitimprurës. Në kohën e lirë, zoti Shaban është një regjisor dhe skenarist i arrirë.

Arkiv

Riinvest dhe Instituti i Vienës për Studime Ekonomike (wiiw) nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Më shumë

Tryeza: Ndërmarrësia e grave

Më shumë

Konferenca: Aktivizimi i resurseve të zhvillimit ekonomik

Më shumë

Lansimi i Platformës Elektronike të të Dhënave dhe Aplikacionit për Mobil

Më shumë

Konferencë për Media: Sa është e hapur qeveria e Kosovës?

Më shumë

Punëtoria: Në përkrahje të komunave në hartimin e planeve për zhvillim socio ekonomik

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë