Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Ngjarjet

Mbështetur nga Instituti Riinvest dhe KFOS.

Ndërtimi i hidrocentraleve: Analizë e shkurtër e kuadrit ligjor dhe procesit të zbatuar për lejimin e ndërtimit, shkeljet e konstatuara dhe rekomandimet

Me datë 02.02.2023, në ora 17:30, do të mbahet ligjërata e radhës e modulit të tretë në kuadër të Green School. Në këtë ligjëratë është ftuar Afrim Lajçi, i cili do të shtjelloj temën "Ndërtimi i hidrocentraleve: Analizë e shkurtër e kuadrit ligjor dhe procesit të zbatuar për lejimin e ndërtimit, shkeljet e konstatuara dhe rekomandimet".
 

Arkiv

Tryeza: Ndërmarrësia e grave

Më shumë

Konferenca: Aktivizimi i resurseve të zhvillimit ekonomik

Më shumë

Lansimi i Platformës Elektronike të të Dhënave dhe Aplikacionit për Mobil

Më shumë

Konferencë për Media: Sa është e hapur qeveria e Kosovës?

Më shumë

Punëtoria: Në përkrahje të komunave në hartimin e planeve për zhvillim socio ekonomik

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë