Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Raportet kërkimore

Çështjet që e frenojnë zhvillimin në Kosovë

Përgjigje ndaj sfidave të rritjes ekonomike

  • me: 01 Nën 2017

Ky raport synon të përmirësojë informacionin lidhur me momentin aktual në trendët ekonomikë dhe t’i kontribuojë përmirësimit të mëtejmë të politikave me të cilat duhet t’u jepet përgjigje më të...

Shkarko

Tjera

publikuar nga: Instituti Riinvest

financuar nga: KFOS

Shkarko
  • me: 01 Nën 2017

publikuar nga: Instituti Riinvest

financuar nga: USAID ATRC

Shkarko
  • me: 06 Sht 2017

publikuar nga: Instituti Riinvest

financuar nga: Instituti Riinvest

Shkarko
  • me: 19 Maj 2017

publikuar nga: Instituti Riinvest

financuar nga: Bashkimi Evropian

Shkarko
  • me: 31 Tet 2016

publikuar nga: Instituti Riinvest

financuar nga: Bashkimi Evropian

Shkarko
  • me: 13 Sht 2016

publikuar nga: Instituti Riinvest

financuar nga: Bashkimi Evropian

Shkarko
  • me: 22 Gsh 2016

Ekipi Ynë