FILLON IMPLEMENTIMI I PROJEKTIT ME QELLIM TE IDENTIFIKIMIT TE MUNDESIVE PER ZHVILLIMIN E KURSEVE TE SHKURTRA DHE KUALIFIKIMEVE POST SEKONDARE

Prishtinė, 19 Gusht, 2015 Instituti Riinvest dhe Oda Ekonomike e Kosovės, tė mbėshtetur nga organizata LuxDev, fillojnė zbatimin e projektit i cili ka pėr qėllim identifikimin dhe vlerėsimin e mundėsisė sė zhvillimit tė kurseve tė shkurtra dhe kualifikimeve post-sekondare si dhe zhvillimin e shėrbimeve shtesė nė disa qendra tė pėrzgjedhura tė ko...

tetor 01, 2011

Invest in Kosovo

username
password